dc++ helptorrent help
1. HOME Зарежда началната страница на Торента тракера
2. BROWSE Показва последните качени файлове на торент тракера
3. CATALOGUE Каталог
4. SEARCH Търсачка
5. UPLOAD Качване на торенти
6. LOGIN Логване(Влизане) в системата с вашия акаунт
7. SIGNUP Регистрация(създаване на акаунт)
8. FORUMS Форум на Торент тракъра
9. TOP10 ТОП 10 на най-активните потребители
10. RULES Правила на Торент тракeра.
 
Преди да може да разглеждате качените торент файлове трябва да имате Регистрация. В случай, че нямате такава натиснете бутона SIGNUP и следвайте инструкциите, както е показано на картинката по-долу.

В полето "Desired username"трябва да напишете желаното от Вас потребителско име. Потребителското име трябва да е цяла дума, да не е заето и да не съдържа специални символи като ?!<>/|[] и т.н.

В полетата "Pick a password" и "Enter Password again" въвеждате вашата парола, която трябва да съдържа най-малко 6 символа.


В Полето "Email address" трябва да въведете Ваш валиден e-mail адрес.

След като попълните полетата сложете отметки на "I have read the site rules page.", "I agree to read the FAQ before asking questions.", "I am at least 13 years old". С тях вие потвърждавате, че сте прочели правилата на Торент тракера, че преди да имате каквито и да е въпроси ще посетите и прочетете секцията "Най-често задавани въпроси"(FAQ), и че имате навършени 13 години.

Когато сте готови натиснете еднократно бутона "Sign up!". Ако всичко е нормално ще получите потвърждение, че регистрацията е преминала успешно("Signup successful!").

В рамките на няколко минути трябва да получите писмо от Администратора на посечения е-майл, което съдържа активационен линк. Отворете писмото и кликнете еднократно на активационния линк. С това Регистрацията е завършена.
 
След завършване на регистрацията може да посетите секцията "Profile" и да настроите профила си според нуждите и интересите си. Ако желаете по-голяма анонимност в полето "Advertise me" сложете отметка "NO", както и в полето "Privacy level" - "Strong"(no info will be made available)". Натиснете бутона "Submit changes!" за да приемете промените.
 
Разбира се за да може да сваляте файлове от Торент тракера трябва да имате инсталиран торент клиент на компютъра си. Най-популярните торент-клиенти в момента са Azureus и Bitcomet . Може да свалите последните версии като кликнете върху тях. Препоръчваме Bitcomet заради това, че е по-лек, функционален и е преведен на български.
     
     
     
     


web design: arsenalek; GO-LINK NETWORK © 2006